Η Tesla προσθέτει χρήση κωδικού PIN για επιπλέον ασφάλεια

Σχετικά άρθρα

Με στόχο την καταπολέμηση της κλοπής των αυτοκινήτων της μέσω του hacking των κλειδιών, η Tesla εισάγει νέα επιλογή κωδικού PIN που δεν θα επιτρέπει σε ένα χρήστη να οδηγήσει το αυτοκίνητο του αν δεν εισαχθεί ο σωστός κωδικός PIN στην κεντρική οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Η δυνατότητα αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω ενός υπομενού, όπου θα ζητηθεί στους ιδιοκτήτες να δημιουργήσουν τον προσωπικό κωδικό PIN. Το “PIN to Drive” είναι άλλη μια ενημέρωση που ολοκληρώθηκε μέσω OTA (over-the-air) από την Tesla, και η συγκεκριμένη προσθήκη έρχεται παράλληλα με την αναβάθμιση της κρυπτογράφησης του κλειδιού στα Model S, όπως αυτό που χρησιμοποιείται στο Model X, καθιστώντας πιο δύσκολο το hacking.

H λειτουργία “PIN to Drive” είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής για τα Model S και Model X, αλλά θα είναι διαθέσιμη και στο Model 3 στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...