Ο αντιπρόεδρος της Google, ο Benjamin Treynor Sloss είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, μιας και στο γκαράζ του συναντά κανείς δεκάδες supercars, hypercars και ιστορικά μοντέλα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο περιθώριο του Pebble Beach, παρέλαβε μια μοναδική Rolls-Royce Dawn Black Badge. Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε από τον ίδιο τον CEO της Rolls-Royce, τον Torsten Muller-Otvos, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο νέα μοναδικά χρώματα στο εξωτερικό, τα οποία αναπτύχθηκαν σε συνεργασία του Benjamin Treynor Sloss με το τμήμα Bespoke Collective της Rolls-Royce. Το βαθύ κίτρινο ονομάζεται “Superflare”, ενώ το μπλε “Pikes Peak Blue”.

Το αυτοκίνητο διαθέτει carbon/αλουμινένιες ζάντες διαστάσεων 21″ με Superflare κίτρινες πινελιές. Στο εσωτερικό υπάρχουν κίτρινες και μπλε δερμάτινες επενδύσεις, κίτρινες λεπτομέρειες όπως επίσης και μπλε ξύλινα στοιχεία.

Αυτή είναι η δεύτερη Dawn της οικογένειας Sloss, με την πρώτη να την οδηγεί η γυναίκα του Benjamin, η Christine, η οποία την έχει για καθημερινό της αυτοκίνητο και μέχρι σήμερα έχει διανύσει περισσότερα από 21.000 χλμ.