Jeep Grand Cherokee Trackhawk κάνει donuts στις λάσπες

Σχετικά άρθρα

Με 707 άλογα το Jeep Grand Cherokee Trackhawk δεν δυσκολεύεται να κάνει donuts σε μια λασπωμένη επιφάνεια.

Το αυτοκίνητο κρύβει κάτω από το καπό του τον 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο Hellcat V8 κινητήρα απόδοσης 707 ίππων με 875 Nm ροπής. Ζυγίζει 2.433 κιλά, με τα 0-96 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,5 δευτερόλεπτα, κάνοντας το Jeep Grand Cherokee Trackhawk το ταχύτερο σε επιτάχυνση SUV του κόσμου. Το 400αρι το κάνει σε 11,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα.

Η ελκτική του δυνατότητα φτάνει τα 3.266 κιλά, με τον κινητήρα να συνδυάζεται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο που διαθέτει μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με αυτό των Challenger και Charger SRT Hellcat. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, ενώ ο πίσω άξονας φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενου μπλοκέ διαφορικό. Αναλόγως τον τρόπο οδήγησης, το σύστημα τετρακίνησης μπορεί να μεταβάλλει την κατανομή της ροπής. Στο πρόγραμμα Auto η ροπή στέλνεται 40% στον μπροστά άξονα και 60% στον πίσω, στο πρόγραμμα Snow 50-50, στο πρόγραμμα Tow 60-40, στο πρόγραμμα Sport 35-65 και στο πρόγραμμα Track 30-70.

Τα φρένα είναι της Brembo με τους μπροστά δίσκους να έχουν διάμετρο 400 mm και τους πίσω 350 mm, που χαρίζουν ακινητοποίηση από τα 96 χλμ/ώρα σε 34,7 μέτρα.

Στιλιστικά, το Jeep Grand Cherokee Trackhawk φορά επιθετικό bodykit με μεγάλες εισαγωγές αέρα, ζάντες 20″, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και στο εσωτερικό το στροφόμετρο είναι τοποθετημένο στο κέντρο του ταμπλό, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 8,4″ να διαθέτει και ειδικό μενού μέτρησης της απόδοσης του αυτοκινήτου.

Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε δερμάτινα Nappa/σουέτ καθίσματα, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει το πακέτο Signature Leather Interior, με όλη τη καμπίνα να επενδύεται με κόκκινο ή μαύρο δέρμα. Επίσης υπάρχουν και κόκκινες ζώνες ασφαλείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...