Αυτή είναι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Honda HR-V

Σχετικά άρθρα

H Honda στην φετινή έκθεση του Πεκίνο παρουσίασε το Everus concept, το οποίο μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του αργότερα μέσα στο έτος, αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Πριν λίγη ώρα, όμως, διέρρευσαν από το γραφείο ευρεσιτεχνίας και πατεντών της Κίνας οι δύο συγκεκριμένες φωτογραφίες, που μας δείχνουν την έκδοση παραγωγής του μοντέλου.

Αυτό πρακτικά αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του HR-V και δεν είναι ακόμα γνωστό με τι όνομα θα κυκλοφορήσει στην μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου του κόσμου.

Τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά το αυτοκίνητο γίνεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μαζικής παραγωγής της Honda, η οποία μέχρι το 2025 θα προσφέρει στην αγορά 20 ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Το Everus θα κατασκευάζεται στη Κίνα από την κοινοπραξία GAC Honda και όπως βλέπεις δεν διαφέρει σημαντικά από το concept.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...