Επίσημο: Αποχωρεί από τη Ferrari ο Raikkonen, στην Sauber για 2 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Αυτό που φημολογούνταν εδώ και αρκετές ημέρες, έγινε μόλις πριν λίγα λεπτά επίσημο. Η Ferrari μόλις ανακοίνωσε πως ο Kimi Raikkonen θα αποτελέσει παρελθόν από την Scuderia μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Την θέση του Raikkonen στην Ferrari την πήρε ο Charles Leclerc, μιας και ο νεαρός πιλότος εντυπωσίασε φέτος με την παρουσία του τον πρώην πρόεδρο της Ferrari, Sergio Marchionne και η νέα διοίκηση θέλησε να τιμήσει την μνήμη του Marchionne, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Ιούλιο. Το συμβόλαιο του Leclerc είναι για έναν χρόνο.

Ο Raikkonen δεν θα τελειώσει την καριέρα του στην F1 στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει στην Alfa Romeo Sauber για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 έχει εκκινήσει σε 284 grands prix, κερδίζοντας 20 από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με την Sauber το 2001.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...