Αυτό είναι το νέο DS3 Crossback

Σχετικά άρθρα

Λίγες ώρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του στο DS Design Studio στο Παρίσι, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου DS3 Crossback. Αυτό αποτελεί το πρώτο μικρό crossover της premium γαλλικής εταιρίας και θα κάνει το ντεμπούτο του στο περιθώριο της έκθεσης του Παρισιού, που ανοίγει τις πύλες της στις αρχές του Οκτωβρίου.

Το μοντέλο φέρει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το μεγαλύτερο DS7 Crossback, κάνοντας το να μοιάζει σαν τον μικρό αδερφό του. Στο εσωτερικό υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής, με το DS 3 Crossback να έχει μήκος κατά τι μεγαλύτερο από τα 4 μέτρα.

Το μοντέλο βασίζεται πάνω στην CMP πλατφόρμα της PSA και θα τεθεί απέναντι από τα Audi Q2 και MINI Countryman. Το μοντέλο θα προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση που θα φορά έναν ηλεκτροκινητήρα 114 ίππων, που θα αντλεί ενέργεια από μια 50 kWh μπαταρία, ικανή να του δώσει αυτονομία 450 χλμ. Η DS θέλει μέχρι το 2025 να προσφέρει ηλεκτρικές εκδόσεις σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 12.180 Citroen C3 και DS3 στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

12..182 Citroen C3 και DS3 παραγωγής ετών 2009 ως και 2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα, εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, τα χημικά...