Η Senturion είναι μια λονδρέζικη εταιρία που προσφέρει στην αγορά το μοναδικό πολυτελές κλειδί αυτοκινήτου που μπορείς να το φορέσεις στο χέρι σου.

Το S177 προσφέρεται σε λευκό ή κίτρινο χρυσό, είναι κατασκευασμένο από carbon και τιτάνιο και μπορεί να λειτουργήσει ως κλειδί για τα μοντέλα των Aston Martin, Bentley, Ferrari, Rolls Royce, McLaren, Bugatti, Lamborghini και Porsche.

Μπορεί να επενδυθεί με διαμάντια, ειδικά λουράκια από στρουθοκάμηλο και κροκόδειλο, με το κόστος του ξεκινά από τις 17.750 ευρώ και να ξεπερνά μέχρι και τις 170.000 ευρώ. Η εταιρία δηλώνει πως το ακριβότερο βραχιόλι-κλειδί που κατασκεύασε ποτέ κόστισε 225.000 ευρώ και διέθετε πάνω του πέτρες από έναν μετεωρίτη ηλικίας 4 δισ. ετών.

Για την κατασκευή κάθε βραχιολιού η εταιρία χρειάζεται περισσότερες από 100 ώρες για να το κατασκευάσει. Φέρει ολοκληρωμένο κρυπτογραφημένο σύστημα ασφαλείας και έρχεται με ένα γυαλί από ζαφείρι που προστατεύει τα γρανάζια τα οποία κινούνται όταν κλειδώνει και ξεκλειδώνει ένα αυτοκίνητο.

Ήδη πολύ διάσημοι έχουν ένα τέτοιο βραχιόλι-κλειδί, όπως ο αμυντικός της Τσέλσι David Luiz, ο Usain Bolt και ο πρώην Βρετανός επιθετικός Peter Crouch