Πριν ακριβώς πέντε μήνες, σε κάποια απομακρυσμένη πόλη της Αυστραλίας είχε πιαστεί να κάνει δοκιμές εξέλιξης ένα αρκετά καμουφλαρισμένο L200. Σήμερα, και δεδομένου ότι η Mitsubishi παρουσίασε την πέμπτη γενιά του L200 το 2015 και με τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου να είναι περίπου στα 10 χρόνια, η ιαπωνική εταιρία έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του ανανεωμένου μοντέλου.

Από αυτό φαίνεται ότι το pickup της Mitsubishi θα υποστεί ένα εκτεταμένο facelift, καθώς το ανανεωμένο L200 διαθέτει τα στοιχεία της γλώσσας σχεδιασμού Dynamic Shield, που υιοθετούν τα νέα μοντέλα της εταιρίας. Μια χρωμιωμένη λωρίδα στη μάσκα, ενώνει τα φωτιστικά σώματα, με τον προφυλακτήρα να έχει σαφώς πιο δυναμικές γραμμές.

Οι αλλαγές στο πίσω μέρος περιορίζονται στα νέα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων και στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Τέλος, μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές, με την παρουσία του να μην γίνεται στην έκθεση του Παρισιού, που ανοίγει τις πύλες της σε δύο εβδομάδες, καθώς η Mitsubishi είναι μια από τις 18 αυτοκινητοβιομηχανίες που δεν θα έχουν περίπτερο στην γαλλική έκθεση.