Η Porsche θέλει να κάνει το παρμπρίζ σου videogame

Σχετικά άρθρα

Η Porsche επενδύει 70 εκατ. ευρώ στην ελβετική WayRay η οποία εξελίσσει projects επαυξημένης πραγματικότητας σε head-up display που καταλαμβάνουν όλο το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου.

Η γερμανική εταιρία θέλει να είναι ενσωματώσει άψογα την τεχνολογία της WayRay στα μοντέλα της, αυξάνοντας έτσι την οδηγική εμπειρία των πελατών της. Παραδείγματος χάρη, όταν το αυτοκίνητο κινείται σε μια πίστα, το σύστημα θα προβάλει στο παρμπρίζ την ιδανική γραμμή, τα σημεία φρεναρίσματος, την ταχύτητα, τον αριθμό των γύρων, την επιλεγμένη σχέση κτλ. Τα δεδομένα θα είναι ορατά τόσο στον οδηγό, όσο και στον συνοδηγό, με το σύστημα να μπορεί να προβάλει και ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ κτλ.

Στην WayRay δεν έχει επενδύσει μόνο η Porsche μιας και σε αυτή έχουν επενδύσει επίσης η Hyundai, η JVC Kenwood και η Alibaba.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Porsche 911 GT3 R rennsport

Στο περιθώριο της εκδήλωσης Rennsport Reunion 7 στη πίστα Laguna Seca της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, εκεί όπου η Porsche γιορτάζει την αγωνιστική της ιστορία,...

Τα εργοστάσια του VW Group σταμάτησαν προσωρινά λόγω προβλήματος στο σύστημα πληροφορικής

Δεν έχει περάσει καιρός που η Toyota αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά την λειτουργία 14 εργοστασίων της στην Ιαπωνία λόγω προβλήματος που σχετίζεται με τους...