H Maserati παρουσιάζει την περιορισμένης παραγωγής Ghibli Ribelle

Σχετικά άρθρα

Η Maserati ανακοίνωσε σήμερα την ειδική έκδοση Ribelle της Ghibli, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) από τον Οκτώβριο. Η Ghibli Ribelle θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 200 μονάδων και αυτό που κάνει ξεχωριστή την έκδοση είναι ο μοναδικός εσωτερικός διάκοσμος και οι επενδύσεις, σε χρώμα μαύρο (NeroRibelle) και κόκκινο. Ακόμα, πατάει σε μαύρες ζάντες 19 ιντσών (Proteo), που κάνουν αντίθεση με τις κόκκινες δαγκάνες.

Η έκδοση διαθέτει χρωμιωμένο το λογότυπο της εταιρίας στη κεντρική κονσόλα, ενώ υπάρχει και το νέο λογότυπο Ribelle, που σου υπενθυμίζει ότι αυτή δεν είναι μια “καθημερινή’ Ghibli. Αν αυτά δεν είναι αρκετά, μπορείς να επιλέξεις το προαιρετικό πακέτο Ribelle Plus, το οποίο προσθέτει πιο παχιά παράθυρα για βελτιωμένη θερμομόνωση και ηχομόνωση, LED Matrix φωτιστικά σώματα, ηλιοροφή και ένα premium sound σύστημα της Harman Kardon.

Η Ghibli Ribelle είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες του ιταλικού sport sedan και πιο συγκεκριμένα τον 3,0-λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 275 ίππων και 600 Nm ροπής, και τους δύο 3,0-λίτρους V6 βενζινοκινητήρες με 350 ίππους και 500 Nm ροπής, καθώς και με 430 άλογα και 580 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...