H Mercedes μεταφέρει την παραγωγή της GLC στην Ινδία για τις Η.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

Μέχρι σήμερα, το best-seller SUV της γερμανικής εταιρίας στις Η.Π.Α. κατασκευαζόταν στο εργοστάσιο της στη Βρέμη της Γερμανίας, αλλά αυτό θα αλλάξει για την αμερικάνικη αγορά. Και αυτό γιατί η Mercedes ανακοίνωσε ότι από τον Οκτώβριο όσες GLC πωλούνται στην αγορά των Η.Π.Α. θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της στην Ινδία.

Ο εκπρόσωπος της Mercedes Αμερικής, Rob Moran, δήλωσε:

Η ζήτηση της GLC είναι μεγάλη παγκοσμίως. Ως εκ τούτου, η Mercedes-Benz χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του παγκόσμιου δικτύου παραγωγής της σε τέσσερις ηπείρους. Αυτό περιλαμβάνει επίσης το εργοστάσιο της Mercedes-Benz στο Pune της Ινδίας.

Η Mercedes δεν έχει προς το παρόν σχέδια παραγωγής της GLC στο εργοστάσιό της στην Alabama, εκεί όπου κατασκευάζονται τα GLE, GLE Coupe και GLS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr