Είναι ωραίο να βλέπεις ένα αυτοκίνητο που μετράει στην πλάτη του τόσα πολλά χρόνια (54 το συγκεκριμένο), και να είναι σε τέτοια κατάσταση που είναι λες και μόλις έχει βγει από τη γραμμή παραγωγής.

Το εικονιζόμενο VW Beetle είναι παραγωγής του 1964, οπότε και αγοράστηκε καινούριο στο Portland του Oregon των ΗΠΑ. Είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, έχει πάνω του όλες τις λεπτομέρειες χρωμίου ζάντες 15 ιντσών και τα χαρακτηριστικά λάστιχα με τα λευκά τοιχώματα.

Το εσωτερικό βρίσκεται σε εξίσου εξαιρετική κατάσταση, όντας πεντακάθαρο και με όλα τα πράγματα καινούρια και εργοστασιακά, από τον πίνακα οργάνων μέχρι το λεβιέ ταχυτήτων. Το εντυπωσιακό όμως, δεν είναι μόνο η εξαιρετική εμφάνιση, αλλά και το γεγονός ότι πολλά πράγματα, όπως οι σωληνώσεις φρένων και τα αμορτισέρ είναι ολοκαίνουρια.

Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 37 χλμ., και ο σκαραβαίος έχει κάτω από το καπό έναν 4-κύλινδρο επίπεδης διάταξης (boxer), 1.500 κυβικών εκατοστών με απόδοση 53 ίππων. Η κίνηση φτάνει στους τροχούς μέσω ενός 4-τάχυτου χειροκίνητου, με τον πωλητή να ζητάει 1 εκατομμύριο δολάρια! Σαν πολλά δεν είναι;