Lewis Hamilton: Θέλω τουλάχιστον να πλησιάσω τα ρεκόρ του Schumacher

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton έχει καταφέρει να κατακτήσει πέντε παγκόσμιους τίτλους στην Formula 1 και σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως θέλει τουλάχιστον να πλησιάσει τα ρεκόρ του Michael Schumacher.

O Hamilton έχει φτάσει τους παγκόσμιους τίτλους του Juan Manuel Fangio και θέλει ακόμη 2 για να φτάσει αυτούς του Schumacher. Ο Βρετανός έχει 5 πρωταθλήματα, 71 νίκες και 132 βάθρα. Ο Schumacher από την άλλη έχει καταφέρει να κατακτήσει 7 πρωταθλήματα, 91 νίκες και 155 βάθρα.

Δεν προσπαθώ να παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτά που έχω. Είμαι πολύ, πολύ τυχερός που βρίσκομαι σήμερα εδώ και δεν το θεωρώ δεδομένο.

Οι 91 νίκες του Schumacher είναι πάρα πολλές νίκες. Υπάρχει πολύς δρόμος για να φτάσω εκεί, αλλά τουλάχιστον ξέρω πως θα το προσπαθήσω να τις πλησιάσω.

Ο Hamilton χαρακτήρισε τον Schumacher ως “ιδιοφυΐα” αλλά και ως τον καλύτερο πιλότο όλων των εποχών λέγοντας:

Ο Michael είναι ο μεγαλύτερος πιλότος όλων των εποχών. Αυτό αποδεικνύουν και τα νούμερα. Ο Fangio νομίζω πως είναι ο “νονός”, και πάντα θα είναι, από την οπτική γωνιά του οδηγού, μιας και κατάφερε να κάνει ότι έκανε εκείνη την εποχή, ειδικά όταν όλα ήταν τόσο επικίνδυνα. Ο σεβασμός μου είναι τόσο μεγάλος γι’αυτόν.

Νοιώθω μεγάλη τιμή που το όνομά μου βρίσκεται δίπλα από το δικό του. Αν σταματούσα σήμερα, το όνομα Hamilton θα είναι πάντα εκεί.

Ο Hamilton κατέληξε λέγοντας:

Αισθάνομαι πως ακόμη οδηγώ με την ίδια σπίθα που είχα όταν ήμουν οκτώ ετών, κάτι που μου αρέσει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...