H Honda ανακοινώνει το Performance πακέτο για το HondaJet

Σχετικά άρθρα

Η αγορά των business jets αναπτύσσεται ραγδαία, όπως και η αγορά των πολύ ακριβών αυτοκινήτων, συνέπεια της αύξησης των πολυεκατομμυριούχων, ειδικά στην Ασία.

Η Honda ξεκίνησε από την μικρή και σχετικά παρθένα αγορά των Very Light Jets, αεροσκαφών δηλαδή που έχουν μέγιστο βάρος απογείωσης κάτω από 4,5 τόνους και χωράνε 4 με 8 επιβάτες. Οι τιμές τους είναι γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ και γίνονται προσπάθειες να μειωθούν κι άλλο, ώστε να προσελκύσουν και τους “ολιγοεκατομμυριούχους”.

Το HondaJet HA-420 μπήκε στην παραγωγή μόλις το 2015 και το 2017 ήταν ήδη ηγέτης στην κατηγορία των Very Light Jets, κάνοντας τις περισσότερες πωλήσεις εκθρονίζοντας έτσι το CitationJet της Cessna, εταιρίας με βαρύ όνομα στον χώρο της αεροπορίας.

Τον περασμένο Μάρτιο, η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε το HondaJet Elite, μια αναβαθμισμένη έκδοση του, και πριν λίγες εβδομάδες έγινε διαθέσιμο το Performance πακέτο του. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες του να τοποθετήσουν τις τελευταίες αναβαθμίσεις επιδόσεων της Honda Aircraft Company στα αεροσκάφη τους.

Μεταξύ αυτών είναι μικρότερο μήκος πεδίου απογείωσης, αυξημένο μέγιστο βάρος απογείωσης και περισσότερες δυνατότητες κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης πολλές ενημερώσεις λογισμικού των avionics του Garmin G3000, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, προηγμένων ενσωματωμένων υπολογισμών Take off & Landing (TOLD), αυξημένης συνδεσιμότητας μέσω της συμβατότητα Flight Stream 510 και ενισχυμένης ηλεκτρονικής λίστας ελέγχου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...