Τον περασμένο Μάρτιο, η Ford είχε ανακοινώσει -μέσω teaser φωτογραφιών- ότι ετοιμάζει τα νέα Bronco και baby Bronco, και τις προηγούμενες ώρες πραγματοποιήθηκε μια παρουσίαση στους αντιπροσώπους της Ford στο Las Vegas. Εκεί τους έδειξαν -μεταξύ άλλων- και κάποιες φωτογραφίες ενός νέου SUV, το οποίο όμως δεν ανακοινώνεται αν πρόκειται για το Bronco ή το baby Bronco. Οι συγκεκριμένες διέρρευσαν από εκεί, και μας δίνουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε τον σχεδιασμό του νέου SUV της εταιρίας.

Οι πιθανότητες να βλέπουμε στις φωτογραφίες το Bronco ή το baby Bronco είναι μοιρασμένες, με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να συγκεντρώνει το δεύτερο. Αν πρόκειται για το πρώτο, αυτό αναμένεται να φορά έναν V6 2,7-λίτρων EcoBoost κινητήρα, προερχόμενος από το Fusion Sport, απόδοσης 325 ίππων, και θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, δημιουργίας της Getrag.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί το 2020 και θα προσφέρεται αποκλειστικά ως τετράπορτο. Θα έχει εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες, ενώ θα εφοδιάζεται με μια οροφή που ονομάζεται “Air Roof”. Αυτή θα είναι ένα είδος αφαιρούμενης οροφής που θα μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί χειροκίνητα.

Αν πρόκειται για το baby Bronco, το όνομα του οποίου ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό από την Ford, αυτό θα έχει πιο compact διαστάσεις, και θα εστιάζει στις εκτός δρόμου διαδρομές.