Chevrolet Monza και FNR-CarryAll Concept

Σχετικά άρθρα

H Chevrolet στην έκθεση του Guangzhou παρουσιάζει το FNR-CarryAll Concept, το Monza RS, το Malibu XL και αρκετές Redline εκδόσεις των μοντέλων της.

Το Monza είναι ένα μεσαίου μεγέθους σεντάν, που διαθέτει την γνώριμη γρίλια της Chevrolet, μαύρα χρωμιομένα διακοσμητικά και LED φώτα ημέρας. Το μοντέλο θα πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Το FNR-CarryAll Concept αντλεί στοιχεία από την Camaro και μοιάζει το πως θα είναι έκδοση του Blazer για την κινέζικη αγορά. Έχει μήκος 5 μέτρα, πλάτος 2.258 mm, ύψος 1.693 mm και μεταξόνιο 2.867 mm. Μπορεί να μεταφέρει έως και 6 άτομα, έχει μεγάλη πανοραμική οροφή, ζάντες 22″, φρένα της Brembo με carbon-κεραμικά φρένα και carbon οροφή.

Στο εσωτερικό συναντάμε 12″ ψηφιακό ταμπλό, 10″ οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας, μαύρα δερμάτινα σπορ καθίσματα με κόκκινες σουέτ λεπτομέρειες, τετραζωνικό κλιματισμό, κόκκινο κρυφό φωτισμό και χρωμιομένα στοιχεία.

Το Malibu XL Redline φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται με το 9-τάχυτο Hydra-Matic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο κινητήρας αποδίδει 240 άλογα με 350 Nm ροπής, με το μοντέλο να έχει LED φωτιστικά σώματα, μαύρες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, οθόνη αφής 8″ και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MyLink με OnStar, Baidu CarLife και Apple CarPlay.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...
Autoblog.gr