Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε την ανάκληση 14.428 Toyota Aygo στην Ελλάδα, παραγωγής από τον Φεβρουάριο 2005 έως τον Ιανουάριο 2014.

Στα εμπλεκόμενα υπάρχει η πιθανότητα, το τζάμι της οπίσθιας πόρτας να αποκολληθεί μερικώς από αυτήν, λόγω αστοχίας της κόλλας που το συγκρατεί. Εάν αυτό συμβεί, το τζάμι θα συγκρατείται από ένα μόνο σημείο στην οπίσθια πόρτα. Σαν αποτέλεσμα, μπορεί να παρατηρηθεί θόρυβος, δόνηση ή εισροή νερού. Υπό συγκεκριμένες συνθήκες, το τζάμι θα μπορούσε να μετακινηθεί από τη θέση του και ενδεχομένως να αποκολληθεί πλήρως από το όχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος ή η πιθανή αντικατάσταση του τζαμιού της οπίσθιας πόρτας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).