Έχουμε χάσει πλέον το μέτρημα, καθώς η Fiat παρουσιάζει άλλη μια ειδική έκδοση του 500. Η συγκεκριμένη ονομάζεται 500 by Repetto, με την τελευταία να είναι μια γαλλική εταιρεία υποδημάτων μπαλέτου. Ιδρύθηκε το 1947 από την Rose Repetto, αφού ο γιος της, ο χορογράφος Roland Petit, είχε γυρίσει μια μέρα από μαθήματα μπαλέτου και είχε παραπονεθεί ότι τον πονούσαν τα πόδια.

Το 500 by Repetto είναι βαμμένο στο bordeaux Opera χρώμα και συνοδεύεται με τη σιλουέτα μιας μπαλαρίνας στις πίσω κολόνες και μιας κορδέλας στα εμπρός φτερά. Ακολούθως στο εσωτερικό κυριαρχεί το ίδιο μοτίβο, όπου η φάσα της κεντρικής κονσόλας είναι επίσης βαμμένη σε bordeaux Opera χρώμα. Οι επενδύσεις είναι σε καφέ Poltrona Frau δέρμα, ενώ υπάρχει πανοραμική οροφή, αυτόματος κλιματισμός, σύστημα πλοήγησης κλπ.

Τέλος, μηχανικά, το 500 by Repetto προσφέρεται με τον 1.200άρη ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κινητήρα 69 ίππων, ο οποίος προσφέρεται με χειροκίνητο και αυτόματο Dualogic κιβώτιο, καθώς και τον 0,9-λίτρων δικύλινδρο TwinAir κινητήρα, απόδοσης 85 ίππων.

Η τιμή του στην Ιταλία ξεκινά από τα €18.490, από τα €19.340 για την έκδοση με αυτόματο Dualogic κιβώτιο, και από τα €20.390 με τον 0,9-λίτρων δικύλινδρο TwinAir κινητήρα. Τέλος, οι αγοραστές θα πάρουν μαζί τους ένα αποκλειστικό κουτί δώρου της Repetto, που περιέχει ένα ζευγάρι παπούτσια μπαλέτου της Repetto, έναν γάντζο της Repetto και ένα άρωμα της Repetto.