Η Polyphony Digital ανακοίνωσε την προσθήκη 7 αυτοκινήτων στο Gran Turismo Sport, τη South Route της πίστας Tokyo Expressway καθώς και μερικών νέων χαρακτηριστικών.

Συγκεκριμένα τα αυτοκίνητα που προστίθενται στο παιχνίδι είναι η Ferrari F50, η McLaren P1 GTR, h ΒMW M3 Coupe του 2007, το Tesla Model S Signature Performance, το Pontiac Firebird Trans Am του 1978, η Chevrolet Corvette Sting Ray Sport Coupe (C2) του 1963 και το Greddy Fugu Z.

Η νέα διάταξη South Route προστέθηκε στην πίστα Tokyo Expressway και είναι βασισμένη στον πραγματικό δρόμο Shuto Expressway του Τόκιο. Με την αρχική ευθεία να βρίσκεται δίπλα στον σιδηρόδρομο υψηλών ταχυτήτων, στροφές μεσαίας και υψηλής ταχύτητας σχήματος S που στρίβουν ομαλά δεξιά κι αριστερά και εγκαταστάσεις pit που καταλαμβάνουν έναν χώρο στάθμευσης, αυτή η πίστα έχει έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν των διαδρομών Central και East. Επιπλέον της διάταξης Outer Loop, η οποία διαθέτει μια ποικιλία στροφών, όπως φουρκέτες και σικέιν, υπάρχει και η διάταξη Inner Loop που περνάει από ένα τερματικό σταθμό φορτοεκφόρτωσης κοντέινερ.

Επίσης στο παιχνίδι προστέθηκαν οι ακόλουθοι 7 νέοι γύροι στο Πρωτάθλημα GT:

  • Πρωτάθλημα Αρχαρίων: Προστίθενται 2 νέοι γύροι στο «Κύπελλο Nissan GT-R».
  • Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα: Προστίθενται 2 νέοι γύροι στο «Περιηγήσεις σε Πραγματικές Πίστες».
  • Επαγγελματικό Πρωτάθλημα: Προστίθενται 2 νέοι γύροι στο «Mercedes AMG Grand Prix».
  • Πρωτάθλημα Αντοχής: Προστίθεται 1 νέος γύρος στο «Πρωτάθλημα Αντοχής Gr.3».