Ανάκληση 5.022 Mazda6 στην Ελλάδα λόγω Takata

Σχετικά άρθρα

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης 5.022 Mazda6 (GG/GY) παραγωγής από 3 Ιουνίου 2002 έως 31 Ιουνίου 2005.

Στα συγκεκριμένα οχήματα, η συνεχιζόμενη έκθεση σε υψηλά επίπεδα απόλυτης υγρασίας μπορεί να προκαλέσει την αλλοίωση της πυκνότητας του υλικού στον πυροκροτητή. Σε περίπτωση σύγκρουσης όπου απαιτείται η ανάπτυξη του μετωπικού αερόσακου της πλευράς συνοδηγού τότε μπορεί να μη γίνει αποτελεσματική ανάπτυξη των αεροσάκων και οι πυροκροτητές να θρυμματιστούν και τα θραύσματά τους να χτυπήσουν τον οδηγό ή άλλους επιβάτες του οχήματος, με αποτέλεσμα σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Mazda σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του μετωπικού αερόσακου της πλευράς συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda, το οποίο αναφέρεται στην ιστοσελίδα www.mazda-gr.com.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...