Η Nissan απολύει 1.000 υπαλλήλους της στο Μεξικό

Σχετικά άρθρα

Η Nissan ανακοίνωσε πως θα απολύσει 1.000 υπαλλήλους της από τα δύο εργοστάσιά της στο Μεξικό, λόγω “των δύσκολων συνθηκών της αγοράς”. Επί του παρόντος η Nissan δεν έχει αποφασίσει πόσα άτομα θα απολυθούν από το εργοστάσιο της πόλης Κουερναβάκα και πόσα αυτό της πόλης Ακουασκαλιέντες.

Η Nissan θα προσαρμόσει τα επίπεδα της παραγωγής των συγκεκριμένων εργοστασίων ώστε αυτά πλέον να συμβαδίζουν με τη ζήτηση, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός της αύξησης του κόστους των πρώτων υλών.

Τον περασμένο Μάιο η Nissan ανακοίνωσε πως θα μειώσει την παραγωγή οχημάτων της έως και 20% στη Βόρεια Αμερικής, λόγω της πτωτικής κερδοφορίας της στις ΗΠΑ, με τη συγκεκριμένη αγορά να είναι η μεγαλύτερη από πλευράς πωλήσεων για την ιαπωνική εταιρία.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...