Το ημερολόγιο έγραφε 2013, η Cheri Parker, μια 56-χρονη γυναίκα κέρδισε το ένα και μοναδικό πραγματικό Bravado Banshee από το Grand Theft Auto V που δημιούργησαν η Rockstar Games και η Gamestop, βγάζοντας το προς πώληση στο eBay έναντι του ποσού των 170.000 δολαρίων. Τότε το αυτοκίνητο δεν έπιασε την επιθυμητή τιμή που είχε ορίσει η γυναίκα, που είχε ως στόχο να χρησιμοποιήσει τα χρήματα ώστε να στείλει το παιδί της στο πανεπιστήμιο.

Η γυναίκα ξαναέβαλε το αυτοκίνητο προς πώληση στο eBay, το 2015 πουλώντας το για 45.200 δολάρια. Τον περασμένο Αύγουστο πουλήθηκε ξανά έναντι 30.800 δολαρίων. Σήμερα, το αυτοκίνητο πωλείται ξανά στο eBay έναντι 62.991 δολαρίων, έχοντας διανύσει 13.185 χιλιόμετρα.

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω σε μια Dodge Viper SRT-10 και όλα τα μέρη φτιάχτηκαν ένα-ένα, ενώ το χειροποίητο εσωτερικό του διαθέτει αρκετές λεπτομέρειες από carbon στα πλαίσια των θυρών, στη κεντρική κονσόλα και στο ταμπλό. Τέλος, υπάρχει ένα πολύ δυνατό ηχοσύστημα και σπορ καθίσματα με τη ταπετσαρία να έχει κεντημένο το λογότυπο “Banshee”.