Μια από τις ειδήσεις που ξεχώρισε τη προηγούμενη εβδομάδα ήταν πως 11 ολοκαίνουργιες BMW Σειρά 5 (E34) βρέθηκαν παρατημένες σε μια παλιά αποθήκη στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με τον Milen Milanov, ιδρυτή του page BMW Fans Bulgaria στο Facebook, τα αυτοκίνητα δεν θα δημοπρατηθούν. Σύμφωνα με τον Milanov, το 1994 ένας Ισπανός αντιπρόσωπος της BMW ήρθε αντιμέτωπος με την πτώχευση και ένας Βούλγαρος αντιπρόσωπος αγόρασε 186 ολοκαίνουργιες BMW Σειράς 5 σε μια πραγματικά “πολύ καλή τιμή”. Ωστόσο λίγο μετά, η κυβέρνηση της Βουλγαρίας αποφάσισε να θεσπίσει ΦΠΑ 20%, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι τιμές των αυτοκινήτων, μη καθιστώντας τα πλέον ως ευκαιρία.

Μέχρι το 2016, τα 175 αυτοκίνητα είχαν πουληθεί και έτσι τα υπόλοιπα 11 βρίσκονται στη συγκεκριμένη αποθήκη. Τα αυτοκίνητα δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα και δεν μπορούν να βγάλουν πινακίδες κυκλοφορίας μιας και πλέον οι κινητήρες τους δεν πληρούν τα πρότυπα εκπομπών. Αρκετά από αυτά πρέπει να ξαναβαφτούν, ενώ από ορισμένα λείπουν διάφορα μέρη, μιας και χρησιμοποιήθηκαν ως ανταλλακτικά.