Verstappen: Η εμπειρία της κοινωνικής εργασίας ήταν εποικοδομητική

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Μαρόκο και πιο συγκεκριμένα στο e-Prix της Formula E για να εκτίσει την ποινή του για κοινωνική εργασία. Αυτή ήρθε για τον διαπληκτισμό του με τον Esteban Ocon μετά το τέλος του GP της Βραζιλίας τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Verstappen πέρασε το Σάββατο παρατηρώντας τις διαδικασίες των αγωνοδικών κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Circuit Moulay El Hassan, τον οποίο κέρδισε ο οδηγός Mahindra Racing, Jerome D’Ambrosio.

Ο Ολλανδός ήταν στο Μαρόκο κατόπιν αιτήματος της FIA, και στην επίσημη δήλωση του μέσω της FIA, ο Verstappen είπε:

Είναι ενδιαφέρον να το δεις από την άλλη πλευρά – κανονικά δεν μπορείς να περάσεις μια ολόκληρη μέρα με τους αγωνοδίκες!

Όλοι κάνουν τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, και είναι καλό να βλέπουμε πραγματικά τι χρειάζεται για να ληφθούν αυτές οι σημαντικές αποφάσεις. Μερικές φορές μια απόφαση μπορεί να μην είναι καλή για ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά πρέπει να ληφθεί και πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες.

Νομίζω ότι είναι καλό να έχουμε εμπειρίες από διαφορετικά πράγματα στους αγώνες αντί να καθόμαστε μόνο στο μονοθέσιο. Το να είμαι εδώ και να κάνω αυτού του είδους την εργασία ήταν εποικοδομητικό για μένα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr