Η τρίτη γενιά του Renault Twingo βρίσκεται στην αγορά από το 2019 και πέντε χρόνια μετά, η γαλλική εταιρία παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του. Οι αλλαγές που συναντάμε είναι οι αναμενόμενες. Νέοι προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, νέοι χρωματισμοί (Jaune Mango, Blanc Quartz), νέα διακοσμητικά, νέα γραφικά και νέες ζάντες 16″, ολοκληρώνουν τις κυριότερες αλλαγές εξωτερικά.

Η απόσταση το έδαφος έχει μειωθεί κατά 1 εκατοστό, ενώ υπάρχει και πίσω αεροτομή που βελτιώνει την αεροδυναμική. Στο εσωτερικό υπάρχει σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7, υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, νέα κεντρική κονσόλα και δύο θύρες USB. Επίσης συναντάμε νέο επιλογέα ταχυτήτων, κλειστό ντουλαπάκι συνοδηγού σε όλες τις εκδόσεις, νέες επενδύσεις και ενισχυμένη πίσω εταζέρα.

Το ανανεωμένο Renault Twingo θα προσφέρεται με τρεις 1.000άριδες βενζινοκινητήρες στις εκδόσεις SCe 65, SCe 75, TCe 95 και TCe 95 EDC. Η πρώτη φορά έναν ατμοσφαιρικό 1.000αρη τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 65 ίππων και 95 Nm ροπής, ενώ η δεύτερη 75 ίππων με 95 Nm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Ακολουθεί η έκδοση TCe 95 με τον turbo 1.000αρη τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 93 ίππων με 135 Nm ροπής που συνδυάζεται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με την έκδοση TCe 95 EDC να διαθέτει τον ίδιο κινητήρα που συνδυάζεται ωστόσο με το 6-τάχυτο EDC αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.