Το Volkswagen Golf GTI TCR στα 0-100 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Πριν από 10 ημέρες η Volkswagen ανακοίνωσε την διάθεσή του Golf GTI TCR και τώρα θα το δούμε να επιταχύνει τόσο με το launch control, όσο και χωρίς αυτό.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία, το Golf GTI TCR είναι το ταχύτερο Golf GTI όλων των εποχών, με τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα του να αποδίδει 290 άλογα με 370 Nm ροπής και να συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5,4 δευτερόλεπτα, ενώ έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, αλλά η VW μπορεί να βγάλει τον περιοριστή και αυτή να φτάσει στα 260 χλμ/ώρα.

Διαθέτει νέες σφυρήλατες ζάντες 18″ (19″ στον πρόσθετο εξοπλισμό), μεγάλα φρένα, διαχύτη, διπλές απολήξεις εξατμίσεων, ειδικά αυτοκόλλητα, πλαϊνές ποδιές, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέο μπροστά σπόιλερ. Επίσης φέρει μπλοκέ διαφορικό και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με τρεις ρυθμίσεις (normal, comfort, sport).

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα με μαύρες/κόκκινες επενδύσεις, κόκκινες ραφές, ανοξείδωτες λεπτομέρειες και TCR λογότυπα. Στη Γερμανία ξεκινά από τις 38.950 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...