Η καταρρακτώδης βροχή οδήγησε στους αγωνοδίκες να ολοκληρώσουν πρόωρα τον φετινό 24ωρο αγώνα αντοχής. Την στιγμή που έπεσε η τελευταία κόκκινη σημαία και μετά από 22 ώρες αγώνα (20 ώρες πραγματικού αγώνα, μιας και οι άλλες δύο ήταν υπό καθεστώς κόκκινης σημαίας λόγω της βροχής), ο Fernando Alonso προηγούνταν του αγώνα, μιας και συμμετείχε στον αγώνα αντοχής με την ομάδα Wayne Taylor Racing, οδηγώντας ένα Cadillac DPi-V.R.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη για το Cadillac DPi-V.R, με τον Alonso να έχει ως συνοδηγούς τους ο Jordan Taylor, Renger van der Zande και Kamui Kobayashi.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Pipo Derani, Eric Curran και Felipe Nasr με Cadillac DPi-V.R, ενώ στην τρίτη οι Alexander Rossi, Helio Castroneves και Ricky Taylor με Acura.

Στην κατηγορία LMP2 κέρδισαν οι Pastor Maldonado, Roberto Gonzalez, Sebastian Saavedra και Ryan Cullen με Oreca, ενώ στη κατηγορία GLTM κέρδισαν οι Connor de Phillippi, Augusto Farfus, Philipp Eng και Colton Herta με BMW M8 GTE.

Τέλος στη κατηγορία GTD νικητές ήταν οι Rolf Ineichen, Mirko Bortolotti, Rik Breukers και Christian Engelhart με Lamborghini Huracan GT3.