Αυτή η Ford Mustang Boss 302 του 1970 είναι δημιουργίας της SpeedKore και έχει ως ιδιοκτήτη τον διάσημο ηθοποιό Robert Downey Jr. που έγινε ευρέως γνωστός ως Tony Strak στις ταινίες Iroman.

Η μοναδική αυτή Mustang Boss 302 κινείται από έναν V8 5,0-λίτρων κινητήρα που εξοπλίζεται με Ford Performance/Roush Stage 2 κομπρέσορα. Το πόσα άλογα παράγει δεν ανακοινώνει η εταιρία, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με ένα Bowler T56 κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα, μέσω ενός Detroit Speed διαφορικού.

Το αυτοκίνητο διαθέτει καπό, προφυλακτήρες, φτερά, αεροτομή και πλαϊνά μέρη κατασκευασμένα από carbon και έχει βαφτεί στο χρώμα PPG Khaki. Στο εσωτερικό υπάρχουν bucket καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις, νέο τιμόνι, νέο σύστημα κλιματισμού, ατμοσφαιρικός φωτισμός και νέα διακοσμητικά.

Από την άλλη το Dodge Charger Evolution είναι ένα Dodge Charger της δεκαετίας του 1970 που έχει βελτιωθεί σε ακραία βαθμό. Το σώμα είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από carbon, υπάρχει roll-cage στο εσωτερικό και φορά ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω. Κάτω από το καπό συναντάμε έναν V8 κομπρεσοράτο κινητήρα 6,2-λίτρων απόδοσης 966 ίππων, που στέλνονται στους πίσω τροχούς.

Πόσο θα ήθελα μια βόλτα μαζί τους!