Με 1.050 υβριδικά άλογα το entry-level hypercar της Koenigsegg

Σχετικά άρθρα

Η Koenigsegg ετοιμάζει ένα νέο “προσιτό” hypercar ώστε να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό και κάποιος επενδυτής αυτοκινήτων, ισχυρίζεται πως η σουηδική εταιρία του παρουσίασε το μοντέλο και έτσι μας αποκαλύπτει ορισμένες λεπτομέρειές του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το νέο hypercar θα φορά έναν υβριδικό V8 2,9-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.050 ίππων, θα διαθέτει carbon ζάντες, με το σώμα να είναι κατασκευασμένο από carbon και αλουμίνιο.

Το νέο hypercar αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2020 και εκτιμάται ότι θα κοστίζει περίπου €1 εκατομμύριο και θα βοηθήσει την εταιρία του Christian von Koenigsegg να παράγει τριψήφιο αριθμό αυτοκινήτων ετησίως, από τα 20 που βγαίνει από το εργοστάσιο της στο Angelholm σήμερα κάθε χρόνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...