Το θηριώδες USSV Rhino GX ο πολύς κόσμος το έμαθε μέσω της τελευταίας ταινίας Fast and Furious και ένα τέτοιο , έχοντας διανύσει μόλις 95 χιλιόμετρα, αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αρκεί αυτός να είναι πρόθυμος να πληρώσει το ποσό των 262.950 δολαρίων.

Το Rhino GX της US Specialty Vehicles έχει 6,1 μέτρα μήκος, σχεδόν 2,5 μέτρα πλάτος, 2,26 μέτρα ύψος και ένα πράγμα είναι δεδομένο. Θα δυσκολευτείς να βρεις χώρο στάθμευσης για να το παρκάρεις. Ο “Ρινόκερος” βασίζεται πάνω στο σασί του Ford F-450 Super Duty 4×4 και κίνηση παίρνει από έναν, διψασμένο για καύσιμο, ατμοσφαιρικό V10 6,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 362 ίππων με 620 Nm ροπής.

Επειδή δεν είναι θωρακισμένο, το κτήνος αυτό, σε αντίθεση με ότι πιστεύεις, δεν ζυγίζει όσο ένα μικρό φορτηγό. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σύστημα διεύθυνσης να έχει ηλεκτρική υποβοήθηση. Φορά ζάντες 20″ με ελαστικά διαστάσεων 335/60, με το εσωτερικό του να προσφέρει της ανέσεις μιας λιμουζίνας σαν τις Maybach S-Class και Maybach Pullman.

Το ρεζερβουάρ του είναι χωρητικότητας 151 λίτρων, αρκετά μεγάλο ώστε ο οδηγός του να πάει από το Α στο Β σημείο, χωρίς να σταματά κάθε λίγο και λιγάκι για ανεφοδιασμό. Παντελώς άχρηστο και ποζεράδικο αυτοκίνητο από τα λίγα, αλλά σίγουρα εντυπωσιακό.