Η Mansory βελτιώνει τις Bugatti Chiron, Lamborghini Urus, Rolls-Royce Cullinan και Mercedes-AMG G63

Σχετικά άρθρα

Έκθεση Γενεύης χωρίς τις δημιουργίες της Mansory δεν γίνεται. Το ξέρω πως “σου έλειψαν”, γι’αυτό και ο ελβετικός οίκος παρουσιάζει την πρώτη βελτιωμένη Bugatti Chiron.

Η Mansory Centuria όπως την έχει ονομάσει, διαθέτει νέο carbon bodykit, νέο καπό, μεγάλη πίσω αεροτομή, εισαγωγή αέρα στην οροφή και νέες απολήξεις εξατμίσεων. Νέες είναι και οι ζάντες, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν μπλε και γαλάζιες επενδύσεις.

Στο περίπτερο της εταιρίας υπάρχει επίσης μια βελτιωμένη Lamborghini Urus (Mansory Venatus), Και αυτή φορά νέο bodykit κατασκευασμένο από carbon, νέες ζάντες 24″, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε αλουμινένια πεντάλ, επανασχεδιασμένο τιμόνι, νέα πατάκια και carbon διακοσμητικά.

Η Mansory Billionaire, είναι μια Rolls-Royce Cullinan που έχει βελτιωθεί σε συνεργασία με τον γερμανικό οίκο μόδας Billionaire. Και αυτή φορά νέο bodykit, νέο καπό, ζάντες 24″ με ελαστικά διαστάσεων 295/30 και μηχανικά ο V12 κινητήρας έχει βελτιωθεί και αποδίδει 610 άλογα με 950 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 280 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις από δέρμα κροκόδειλου, νέα πατάκια και νέα διακοσμητικά. Μόλις 13 Mansory Billionaire θα κατασκευαστούν με αρχική τιμή 785.000 ευρώ.

Τέλος στο περίπτερο της Mansory υπάρχει και μια βελτιωμένη Mercedes-AMG G63. Φέρει νέο bodykit, θα κατασκευαστεί σε 20 μονάδες με αρχική τιμή τις 550.000 ευρώ.

Το Mansory Star Trooper όπως ονομάζεται το μοντέλο, φέρει επίσης νέα LED, είναι βαμμένο σε γκρι χρώματα παραλλαγής, με τον V8 twin-turbo κινητήρα του να δυναμώνει στα 850 άλογα με 1.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα. Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες 24″ με ελαστικά 295/30 και στο εσωτερικό συναντάμε νέες δερμάτινες επενδύσεις και carbon διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...