Η Subaru στο περίπτερο της στην έκθεση της Γενεύης είχε εκτός από το εντυπωσιακό πρωτότυπο Viziv Adrenaline και τις υβριδικές εκδόσεις των Forester και XV. Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη από το ερχόμενο φθινόπωρο και συνδυάζουν έναν 2,0-λιτρο boxer κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα με το αυτόματο σύστημα μετάδοσης Lineartronic, που είναι ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, στέλνοντας την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Η ιαπωνική εταιρία ονομάζει το υβριδικό της σύστημα e-boxer, με τον ηλεκτροκινητήρας (MG1) να εκκινεί τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γεννήτρια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να φορτίσει τη μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 13,5 kWh, η οποία προέρχεται από το Toyota Prius plug-in hybrid. Ο δεύτερος ηλεκτρικός κινητήρας (MG2) κινεί το αυτοκίνητο, ενώ ταυτόχρονα επαναφορτίζει την μπαταρία μέσω του συστήματος ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση.

Επειδή η μπαταρία βρίσκεται στον πίσω άξονα, τα e-Boxer υβριδικά δεν έχουν μόνο χαμηλότερο κέντρο βάρους από τα συμβατικά μοντέλα, αλλά έχουν και καλύτερη κατανομή βάρους.