Οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Micra

Σχετικά άρθρα

Η Nissan ανακοίνωσε πως το ανανεωμένο Micra ήρθε στην Ελλάδα και προσφέρεται πλέον με δύο νέους κινητήρες, αλλά και στην έκδοση N-Sport.

Οι τιμές του ξεκινούν από τις 12.690 ευρώ, οι τιμές των Micra 1.0 IG-T 100PS και DIG-T 117 PS, ξεκινούν από τις 14.290 ευρώ και 15.890 ευρώ αντίστοιχα, ενώ η έκδοση 1.0 IG-T 100PS με το νέο XTRONIC αυτόματο κιβώτιο ξεκινά από τις 15.350 ευρώ. Αναλυτικά τις τιμές μπορείς να τις βρεις εδώ, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εδώ.

Ο νέος κινητήρας είναι ο 1.000αρης IG-T 100 που αντικαθιστά τον 0,9-λίτρων των 90 ίππων. Ο νέος κινητήρας αποδίδει 100 άλογα με 160 Nm ροπής στις 2.750 σ.α.λ, με την Nissan να δηλώνει πως ο κινητήρας έχει καλύτερη κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές CO2 σε σχέση με αυτόν που αντικαθιστά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με το XTronic CVT κιβώτιο να προσφέρεται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 10,9 δευτερόλεπτα.

Το Micra N-Sport, τοποθετείται απέναντι από μοντέλα όπως τα Ford Fiesta ST-Line, Volkswagen Polo R-Line, Seat Ibiza FR-Line κτλ και διαθέτει βελτιώσεις στο πλαίσιο και τον νέο turbo 1.000άρη DIG-T τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 117 ίππων με 180 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 9,9 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με την Nissan, ο 1.0 DIG-T δεν είναι μια βελτιωμένη έκδοση του IG-T, αλλά ένας εντελώς διαφορετικός κινητήρας που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Daimler, παράλληλα με τον 1.300 κ.εκ τετρακύλινδρο κινητήρα που συναντάμε στο Qashqai.

Το μοντέλο διαθέτει 10 mm χαμηλότερα ελατήρια, νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και γρηγορότερη κρεμαγιέρα, που καθιστά το μοντέλο πιο ευκίνητο και διασκεδαστικό στην οδήγηση.

Το Micra N-Sport ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Micra χάρη στις ζάντες 17″, στα φιμέ πίσω παράθυρα, στους μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες, στη χρωμιομένη απόληξη της εξάτμισης, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε μαύρη επένδυση στον ουρανό, λευκούς αεραγωγούς, τιμόνι επενδυμένο με Alcantara και σύστημα keyless.

Διαθέσιμος είναι επίσης ο 1.000άρης ατμοσφαιρικός τρικύλινδρος κινητήρας 71 ίππων, όπως και ο 1.500άρης turbodiesel των 90 ίππων. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τα πρότυπα εκπομπών Euro 6d-Temp.

Το Micrra προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού, Energy, Agenta, Ν-Connecta και Techna, με όλες να έχουν στον βασικό εξοπλισμό το Nissan Connect που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, με την οθόνη αφής να είναι 7″. Αναλυτικά τον εξοπλισμό της κάθε έκδοσης μπορείς να τον βρεις εδώ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...