Η Bugatti την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε το La Voiture Noire, το ακριβότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ, και ο Stephan Winkelmann, το αφεντικό της Bugatti δήλωσε πως εξετάζουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Όπως είπε:

Θα ήθελα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρίες, όπου η ισορροπία μεταξύ απόδοσης και άνεσης θα είναι πολύ σημαντική. Θέλω το αυτοκίνητο να είναι άνετο στη καθημερινότητα.

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο μοντέλο της Bugatti. Άραγε θα προσφέρει στην αγορά κάποιο “προσιτό” μοντέλο που οι ιδιοκτήτες του θα το χρησιμοποιούν καθημερινά; Βλέπεις ο μέσος αγοραστής μιας Bugatti έχει 42 αυτοκίνητα, με τα 2 από αυτά να είναι της Bugatti και οι περισσότεροι σπάνια τα χρησιμοποιούν.

Στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη, οι πληθυσμοί των δισεκατομμυριούχων αυξάνονται κατά 17% και 18%, αντίστοιχα, σύμφωνα με την Έκθεση περί Πλούτου του Knight Frank 2019. Η Ασία θα φιλοξενήσει 1.003 δισεκατομμυριούχους μέχρι το 2023, αύξηση 27% από το 2018 και πάνω από το ένα τρίτο του συνόλου των 2.696 δισεκατομμυρίων στον κόσμο. Από το 2009, οι πωλήσεις αυτοκινήτων που κοστίζουν περισσότερα από 180.000 δολάρια έχουν τετραπλασιαστεί, σύμφωνα με την IHS Markit.