Jaguar F-Pace 300 Sport και Chequered Flag

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar ανακοίνωσε δύο νέες εκδόσεις της F-Pace. Πρόκειται για τις 300 Sport και Chequered Flag, με την πρώτη να προσφέρεται στα εξής χρώματα: Yulong White, Indus Silver και Santorini Black, έχοντας γκρι λεπτομέρειες και ειδικά σήματα.

Στο εσωτερικό συναντάμε κίτρινες ραφές, ειδικά σήματα και νέα πατάκια. Από πλευράς εξοπλισμού, φέρει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro Navigation με Connect Pro, 12,3″ Interactive Driver Display, ηχοσύστημα Meridian και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα.

Κίνηση παίρνει από τον 2,0-λιτρο βενζινοκινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm ροπής, αλλά και με τον 3,0-λιτρο V6 diesel απόδοσης 300 ίππων με 700 Nm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται με αυτόματα κιβώτια και σύστημα τετρακίνησης.

Η F-Type Chequered Flag, βασίζεται στην R-Sport έκδοση και προσφέρεται στα χρώματα Yulong White, Santorini Black και Eiger Grey. Φορά σπορ προφυλακτήρες, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένιες λεπτομέρειες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, όπως και τα Touch Pro Navigation Pack, Interactive Driver Display, Touch Pro σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπως και ηχοσύστημα Meridian.

Προσφέρεται με τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 250 ίππων, όπως και με τον 2,0-λιτρο turbodiesel απόδοσης 180 και 240 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...