H Tesla επαναφέρει το referral πρόγραμμα της

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα Ιανουαρίου, η Tesla ανακοίνωσε ότι τερματίζει το “customer referral plan”, δηλαδή το πρόγραμμα μέσω του οποίου η εταιρία δίνει ανταποδοτικά δώρα στους κατόχους των μοντέλων της που πείθουν γνωστούς τους να αγοράσουν και αυτοί κάποιο αυτοκίνητό της. Με σημερινή ανακοίνωση της, όμως, η αμερικάνικη κάνει γνωστό ότι επαναφέρει το Referral Program, καθώς οι πελάτες της το αγαπούσαν, αλλά αυτό διαθέτει κάποιες αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, η Tesla τονίζει ότι το νέο πρόγραμμα referral θα λειτουργήσει ως εξής: κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα καινούργιο Tesla έχοντας κωδικό σύστασης από ένα φίλο του, και τα δύο μέρη θα λαμβάνουν 1.000 μίλια (1.600 χλμ.) δωρεάν φόρτισης σε Supercharger σταθμό. Επιπλέον, κάθε επιτυχημένη αγορά μέσω referral θα δίνει στον ιδιοκτήτη την ευκαιρία να κερδίσει ένα Model Y κάθε μήνα και ένα Roadster Founder Series κάθε τρίμηνο.

Τα αυτοκίνητα που θα διατεθούν θα είναι υπογεγραμμένα από τον Elon Musk και τον επικεφαλής σχεδίασης, Franz von Holzhausen. Οι ιδιοκτήτες που έχουν ήδη απεριόριστο Supercharging θα ανταμείβονται με δύο πιθανότητες να κερδίσουν τα παραπάνω δώρα για κάθε παραπομπή τους. Τέλος, άλλα δώρα είναι η αποστολή μια προσωπική φωτογραφία σε τροχιά του διαστήματος μέσω της SpaceX, νέες σφυρήλατες ζάντες για το Model 3, προσκλήσεις για εκδηλώσεις παρουσιάσεων νέων μοντέλων από την Tesla και ένα δωρεάν Founder Series Powerwall 2.

Η εταιρεία λέει ότι το νέο πρόγραμμα θα την βοηθήσει να εξοικονόμηση χρήματα μακροπρόθεσμα, καθώς το προηγούμενο κόστιζε αρκετά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...