Στις 23 Απριλίου, η Hyundai ανακοίνωσε ότι ο Simon Loasby, διευθυντής του τμήματος σχεδιασμού της Hyundai στην Κίνα, προήχθη ως προϊστάμενος του Styling Group στο κέντρο σχεδίασης της Hyundai στην Κορέα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Loasby δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε ριζικές αλλαγές στη γλώσσα σχεδιασμού της επόμενης γενιάς των μοντέλων της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς η ηλεκτροκίνηση και η αυτόνομη οδήγηση θα γίνουν ο κανόνας.

Μια από τους βασικούς του στόχους είναι να δημιουργήσει μια διάδοχη κατάσταση της γλώσσας σχεδιασμού Sensusous Sportiness, που αυτή τη στιγμή βρίσκει εφαρμογή σήμερα σε όλη τη γκάμα της Hyundai, τονίζοντας:

Εάν αυτή η γενιά είναι Sensuous Sportiness, θα συνεχίσουμε με αυτή; Αυτή θα εξακολουθεί να ισχύει σε πέντε χρόνια; Ή μήπως χρειάζεται να λάβουμε μια άλλη κατεύθυνση ή μια ριζική αλλαγή;

Χρειαζόμαστε πλέον συμβατικά sedan; Μια είναι η σοβαρή ερώτηση: πόσα περισσότερα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης χρειαζόμαστε; Αυτά είναι θεμελιώδη στοιχεία για την επόμενα γενιά των προϊόντων μαζικής παραγωγής. Αυτό που με ενθουσιάζει στη νέα μου δουλειά είναι η όλη κίνηση προς τις ηλεκτρικές πλατφόρμες, την αυτόνομη οδήγηση, τα drones, τη ρομποτική. Το τι θα ακολουθήσει, αυτή θα είναι η πρόκληση για εμάς.