Αγόρασε το νέο σου Mitsubishi άτοκα, από 100 ευρώ τον μήνα!

Σχετικά άρθρα

Σε μια εποχή που τα επιτόκια για την αγορά νέου αυτοκινήτου είναι υψηλά, η Mitsubishi τολμά και σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις άτοκα ένα Space Star, ένα ASX και ένα Eclipse Cross μέσω του νέου χρηματοδοτικού της προγράμματος, με μηνιαία δόση μόλις 100 ευρώ τον μήνα.

Τι παρέχει

Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον και άκρως δελεαστικό άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 0-100, που προσφέρεται μέσω της Alpha Bank, παρέχει στον αγοραστή:

  • 0% επιτόκιο
  • Μηνιαία δόση 100 ευρώ
  • Μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες για τα Space Star και ASX και έως 72 μήνες για το Eclipse Cross

Παραδείγματα

Το χρηματοδοτούμενο κεφάλαιο με 0% επιτόκιο είναι τα 5.920 ευρώ για τα Space star και ASX και τα 7.070 ευρώ για το Eclipse Cross.

Έτσι εάν θέλεις να αποκτήσεις το Space Star 1.0 Entry MT MY2019 αξίας 9.990 ευρώ, έχεις άτοκο χρηματοδοτούμενο κεφάλαιο 5.920 ευρώ με ελάχιστη δόση 100 ευρώ τον μήνα, έχοντας ως μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής του 60 μήνες, Το υπόλοιπο ποσό των 4.070 ευρώ δίνεται ως προκαταβολή.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μικρότερου αριθμού δόσεων και υψηλότερης δόσης, αλλά πάντα στα όρια του συγκεκριμένου χρηματοδοτούμενου κεφαλαίου.

Έκπτωση αντί για άτοκο

Η Mitsubishi μάλιστα, θέλοντας να δώσει κίνητρο και σε όσους δεν θέλουν να επιλέξουν το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, τότε προσφέρει τις ακόλουθες εκπτώσεις (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ):

  • Space Star 1.0lt: 500 ευρώ
  • Space Star 1.2lt: 700 ευρώ
  • ASX: 700 ευρώ
  • Eclipse Cross: 800 ευρώ

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως όλα τα επιβατικά μοντέλα της Mitsubishi, έτσι και τα Space Star, ASX και Eclipse Cross συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...