Τα μοντέλα της Tesla αναγνωρίζουν μηχανικό πρόβλημα και παραγγέλνουν αυτόματα το ανταλλακτικό

Σχετικά άρθρα

Η Tesla λάνσαρε μια νέα λειτουργία του λογισμικού των αυτοκινήτων της, όπου το κεντρικό σύστημα εντοπίζει τυχόν μηχανικό πρόβλημα και ειδοποιεί τον οδηγό μέσω της οθόνης του infotainment.

Εκτός αυτού, παραγγέλνει αυτόματα το ανταλλακτικό που χρειάζεται και το στέλνει στο επιλεγμένο από τον οδηγό κέντρο συντήρησης της Tesla. To μόνο που απομένει είναι ο οδηγός να κλείσει ένα ραντεβού με το κέντρο ώστε να γίνει το σέρβις του αυτοκινήτου του. Τόσο απλά.

Bonus! Δες και μερικά video με την λειτουργία Enhanced Summon. Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Tesla θα μπορούν να καλούν το αυτοκίνητό τους να έρθει μόνο του εκεί όπου βρίσκονται, χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο για να κατευθύνουν εξ’ αποστάσεως το αυτοκίνητό τους στην τοποθεσία που θέλουν, όπως θα έκαναν με ένα τηλεκατευθυνόμενο, αρκεί να είναι στο οπτικό τους πεδίο.

Το χαρακτηριστικό “Enhanced Summon”, που αποτελεί μέρος της σουίτας προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού, θα είναι διαθέσιμο σε αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, σημείωσε ο Musk.

Ο Musk παράλληλα αποκάλυψε πως μέσα στο 2019 θα ξεκινήσει και η δυνατότητα αυτόματης στάθμευσης. Η επόμενη ενημέρωση του χαρακτηριστικού Summon, θα καταστήσει τα αυτοκίνητα Tesla ικανά να οδηγήσουν σε ένα χώρο στάθμευσης, να βρουν ένα κενό σημείο και να διαβάσουν τις πινακίδες για να επιβεβαιώσουν εάν το σημείο στάθμευσης είναι έγκυρο και ελεύθερο.

Η λειτουργία Summon εισήχθη τον Ιανουάριο του 2016 και μέχρι σήμερα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της Tesla να βγάζουν αυτόματα το αυτοκίνητό τους από το γκαράζ ή ένα χώρο στάθμευσης και αντίστροφα.

Πηγήelectrek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα