Η Rolls-Royce παρουσιάζει ένα νέο αξεσουάρ της. Πρόκειται για το Champagne Chest, ένα κουτί για την μεταφορά σαμπάνιας, που μπορεί να μεταφερθεί παντού.

Το Champagne Chest είναι κατασκευασμένο στα ίδια υψηλά επίπεδα ποιότητας και δεξιοτεχνίας που συναντάμε στα μοντέλα της Rolls-Royce. Έτσι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και carbon, ενώ υπάρχουν επενδύσεις από ξύλο βελανιδιάς, δερμάτινες επενδύσεις, το λογότυπο Spirit of Ecstasy και με το πάτημα ενός κουμπιού, η θήκη ανοίγει για να αποκαλύψει τέσσερα ποτήρια σαμπάνιας, με το καπάκι να λειτουργεί ως δίσκος.

Το κουτί είναι φωτιζόμενο, μπορεί να φιλοξενήσει δύο χειροποίητα κουτιά για την μεταφορά των μπουκαλιών της σαμπάνιας, με τα κουτιά να μοιάζουν με τους κυλίνδρους ενός V12 κινητήρα. Επίσης υπάρχουν και αντίστοιχα κουτιά για το χαβιάρι και τα καναπεδάκια, όπως και δύο κουταλάκια από ανοδιωμένο αλουμίνιο.

Το Rolls-Royce Champagne Chest πωλείται μέσω του δικτύου της εταιρίας σε όλον τον κόσμο, έχοντας αρχική τιμή στην Αγγλία τις 37.000 λίρες (€42.260) χωρίς ΦΠΑ.