Περιστέρι γλίτωσε οδηγό από κλήση στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Ένας οδηγός είχε τύχη βουνό, αφού ενώ παραβίασε το όριο ταχύτητας στο Viersen της Γερμανίας, γλίτωσε το πρόστιμο των 105 ευρώ, χάρη στην παρέμβαση ενός λευκού περιστεριού.

Ο οδηγός καταγράφηκε από τις κάμερες ελέγχου της ταχύτητας, ωστόσο το πρόσωπό του κρύφτηκε από τα φτερά του περιστεριού που εκείνη τη στιγμή πέταξε μπροστά από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, με ανάλαφρο ύφος ανέφερε ότι:

Ίσως να μην ήταν σύμπτωση που το Άγιο Πνεύμα παρενέβη. Αντιληφθήκαμε το σημάδι αυτό και αφήνουμε ήσυχο τον οδηγό αυτή τη φορά. Ελπίζουμε ότι αντίστοιχα και ο οδηγός θα αντιληφθεί το ‘εξ ουρανών σημείο’ και θα οδηγεί προσεκτικά στον μέλλον.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός κινείτο με ταχύτητα 54 χλμ/ώρα σε ένα σημείο του δρόμου όπου το όριο ήταν τα 30 χλμ/ώρα. Ωστόσο, καθώς μπόρεσε να ταυτοποιηθεί μόνο το αυτοκίνητο και όχι ποιος ήταν πίσω από το τιμόνι, ο οδηγός μάλλον γλίτωσε το πρόστιμο ύψους 105 ευρώ.

Η αστυνομία του Viersen πρόσθεσε ότι κανονικά θα έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο και στο περιστέρι επειδή πέταγε με τέτοια ταχύτητα σε μια απαγορευμένη ζώνη.

Ωστόσο, καθώς δεν γνωρίζουμε πού θα πρέπει να βρίσκεται εγκαίρως για την Πεντηκοστή, θα επιδείξουμε έλεος αντί δικαιοσύνης και σε αυτή την περίπτωση.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...