WRC: O Tanak κέρδισε στη Πορτογαλία

Σχετικά άρθρα

Ο Ott Tanak πήρε την τρίτη φετινή του νίκη στο WRC, μετά από την νίκη στο ράλι Σουηδίας και στο ράλι της Χιλής, μιας και ήταν αυτός που πήρε την καρό σημαία στο ράλι της Πορτογαλίας. Ο Εσθονός τερμάτισε 15,9 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Thierry Neuville, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Sebastian Ogier.

Η πρώτη οκτάδα του αγώνα συμπληρώθηκε από τους Teemu Suninen, Elfyn Evans, Kalle Rovanpera, Jan Kopecky και Jari-Matti Latvala.

Τους πέντε επιπλέον βαθμούς της TV Wolf Power Stage τους πήρε ο Ogier, τους τέσσερις ο Neuville, τους τρεις ο Tanak, τους δύο ο Suninen και τον έναν ο Sordo.

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος οδηγών στη κορυφή συνεχίζει να βρίσκεται ο Ogier με 142 βαθμούς, με τον Tanak να τον ακολουθεί κατά πόδας με 140 βαθμούς, ενώ στη τρίτη θέση βρίσκεται ο Neuville με 132 βαθμούς.

Στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών προηγείται η Hyundai με 202 βαθμούς, με την Toyota να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 182, την Citroen στην τρίτη με 158 και στην τέταρτη η Ford με 122 βαθμούς.

Ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Σαρδηνία, από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...