Πριν σχεδόν ένα μήνα και λίγες ώρες πριν το ισπανικό Grand Prix, ο μικρός θαυμαστής του Lewis Hamilton, Harry Shaw, είχε στείλει ένα video –μέσω Instagram– στον Βρετανό, το οποίο περιείχε ένα συγκινητικό μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Harry ήθελε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον οδηγό της Mercedes και να του δώσει την απαραίτητη έμπνευση ώστε να κερδίσει τον αγώνα στη Βαρκελώνη (κάτι που έκανε).

1

Μετά τον αγώνα, ο Hamilton δεν ξέχασε τον μικρό του οπαδό και εμφανώς συγκινημένος τον ευχαρίστησε για την τεράστια έμπνευση και δύναμη που πήρε από το μήνυμα του “φύλακα-άγγελου” του, όπως τον χαρακτήρισε.

2Διάβασε επίσης

H Mercedes έστειλε ένα μονοθέσιο του Lewis Hamilton στο σπίτι ενός παιδιού με σπάνια μορφή καρκίνου

O 5-χρονος Shaw έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου και τελικά έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο, μετά από μια μάχη 10 μηνών. Ο μικρός Βρετανός είχε σάρκωμα Ewing, που είναι ένας κακοήθης όγκος, και αποτελεί την πιο κακοήθη μορφή νεοπλάσματος των οστών.

3

Ο όγκος αυτός μπορεί να εμφανιστεί σε οστά ή σε μαλακούς ιστούς, με τις πιο συχνές θέσεις εμφάνισης του σαρκώματος Ewing να είναι τα οστά της λεκάνης, του μηρού, καθώς και στον κορμό του σώματος.

4