Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το 5-χρονο παιδί, στο οποίο ο Lewis Hamilton είχε στείλει το μονοθέσιο του

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν ένα μήνα και λίγες ώρες πριν το ισπανικό Grand Prix, ο μικρός θαυμαστής του Lewis Hamilton, Harry Shaw, είχε στείλει ένα video –μέσω Instagram– στον Βρετανό, το οποίο περιείχε ένα συγκινητικό μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Harry ήθελε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον οδηγό της Mercedes και να του δώσει την απαραίτητη έμπνευση ώστε να κερδίσει τον αγώνα στη Βαρκελώνη (κάτι που έκανε).

Μετά τον αγώνα, ο Hamilton δεν ξέχασε τον μικρό του οπαδό και εμφανώς συγκινημένος τον ευχαρίστησε για την τεράστια έμπνευση και δύναμη που πήρε από το μήνυμα του “φύλακα-άγγελου” του, όπως τον χαρακτήρισε.

Διάβασε επίσης

H Mercedes έστειλε ένα μονοθέσιο του Lewis Hamilton στο σπίτι ενός παιδιού με σπάνια μορφή καρκίνου

O 5-χρονος Shaw έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου και τελικά έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο, μετά από μια μάχη 10 μηνών. Ο μικρός Βρετανός είχε σάρκωμα Ewing, που είναι ένας κακοήθης όγκος, και αποτελεί την πιο κακοήθη μορφή νεοπλάσματος των οστών.

Ο όγκος αυτός μπορεί να εμφανιστεί σε οστά ή σε μαλακούς ιστούς, με τις πιο συχνές θέσεις εμφάνισης του σαρκώματος Ewing να είναι τα οστά της λεκάνης, του μηρού, καθώς και στον κορμό του σώματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...