Πριν ακριβώς ένα χρόνο, η Toyota ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για το Century, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας. Η νέα γενιά της πολυτελούς λιμουζίνας αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρίας, ενώ η GRMN έκδοση της είναι το προσωπικό του CEO της, Akio Toyoda.

Στο παραπάνω video θα δεις όλες τις λεπτομέρειες του μοντέλου, το οποίο φέρει νέο σχεδιασμό με ρετρό στοιχεία, με το μήκος του να αγγίζει τα 5.335 χιλιοστά, το πλάτος τα 1.930 χιλιοστά, το ύψος τα 1.505 χιλιοστά,, ενώ το μεταξόνιο φτάνει τα 3.090 χιλιοστά. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Toyota, έχοντας LED ενεργούς προβολείς, ενεργή ανάρτηση που σε συνδυασμό με τα ελαστικά, αυξάνουν την άνεση των επιβατών. Επίσης φέρει ενεργό σύστημα ελέγχου του θορύβου στο εσωτερικό της καμπίνας, όπως και το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, Safety Sense P.

Στο εσωτερικό του συναντάμε τέσσερα καθίσματα, με τους πίσω επιβάτες να μπορούν να ελέγξουν αρκετές λειτουργίες του αυτοκινήτου μέσω μιας LCD 11,6″ οθόνης που βρίσκεται ανάμεσα από τις πλάτες των μπροστά καθισμάτων. Το ηχοσύστημα αποτελείται από 20 ηχεία, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν 100% μάλλινες επενδύσεις, όπως επίσης και ξύλινα διακοσμητικά.

Κίνηση παίρνει από τον 2UR-FSE V8 5,0-λίτρων υβριδικό κινητήρα απόδοσης 425 ίππων. Συγκεκριμένα ο V8 κινητήρας αποδίδει 381 άλογα με 510 Nm ροπής και ο ηλεκτροκινητήρας 224 άλογα με 300 Nm ροπής.