Στο περίπτερο της Toyota στην έκθεση του Τόκιο, μαζί με τα GR HV Sports concept, Crown concept και Tj Cruiser Concept, θα υπάρχει και η τρίτη γενιά του Century, της ναυαρχίδας της εταιρίας που.

Το μοντέλο φέρει νέο σχεδιασμό με ρετρό στοιχεία, με το μήκος του να αγγίζει τα 5.335 χιλιοστά, το πλάτος τα 1.930 χιλιοστά, το ύψος τα 1.505 χιλιοστά,, ενώ το μεταξόνιο φτάνει τα 3.090 χιλιοστά. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Toyota, έχοντας LED ενεργούς προβολείς, ενεργή ανάρτηση που σε συνδυασμό με τα ελαστικά, αυξάνουν την άνεση των επιβατών. Επίσης φέρει ενεργό σύστημα ελέγχου του θορύβου στο εσωτερικό της καμπίνας, όπως και το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, Safety Sense P.

Στο εσωτερικό του συναντάμε τέσσερα καθίσματα, με τους πίσω επιβάτες να μπορούν να ελέγξουν αρκετές λειτουργίες του αυτοκινήτου μέσω μιας LCD οθόνης που βρίσκεται ανάμεσα από τις πλάτες των μπροστά καθισμάτων. Το ηχοσύστημα αποτελείται από 20 ηχεία, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν 100% μάλλινες επενδύσεις, όπως επίσης και ξύλινα διακοσμητικά.

Κίνηση παίρνει από τον 2UR-FSE V8 5,0-λίτρων υβριδικό κινητήρα, για τον οποίο η Toyota δεν αποκάλυψε άλλες τεχνικές λεπτομέρειες του, πέραν του ότι θα έχει την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου στην κατηγορία του. Ο κινητήρας κατά πάσα πιθανότητα είναι ο ίδιος που συναντάμε στο Lexus LS 600h απόδοσης 394 ίππων με 520 Nm ροπής.