Ο Lewis Hamilton πήρε μια ακόμη άνετη νίκη την περασμένη Κυριακή στο Γαλλικό Grand Prix. Αυτή ήταν η 79η νίκη του Hamilton, που αύξησε την βαθμολογική του διαφορά από τον Bottas στους 36 πόντους και στους 76 βαθμούς από τον Sebastian Vettel, με τον Βρετανό να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον 6ο παγκόσμιο τίτλο.

Ο Bottas ρωτήθηκε για την κυριαρχία της Mercedes και τι έχει να πει στο γεγονός πως αρκετοί οπαδοί της F1 δηλώνουν πως βρίσκουν βαρετή την φετινή Formula 1, αφού δεν υπάρχει ο απαιτούμενος ανταγωνισμός.

Αν λένε πως είναι βαρετή η Formul1 το καταλαβαίνω απολύτως. Μην κατηγορείται τους οδηγούς, δεν είμαστε εμείς που γράψαμε τους κανονισμούς. Ασκούμε πίεση στους ανθρώπους στην κορυφή, οι οποίοι πρέπει να κάνουν την δουλειά τους. Έχουν κάνει λάθη για πολλά, πολλά χρόνια.

Ο Hamilton πρόσθεσε πως πρέπει η FIA να συμβουλευτεί περισσότερο τους οδηγούς για τους νέους κανονισμούς του 2021. Όπως είπε, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη επιρροή στα θέματα των κανονισμών.

Bonus! Δες και ένα video του Craig Scarborough στο οποίο αναλύει το πως η Mercedes έχει καταφέρει να μετατρέψει το σύστημα διεύθυνσης του φετινού μονοθεσίου σε αεροδυναμικό βοήθημα.