H Pirelli ανακοίνωσε τα ελαστικά που επέλεξαν οι οδηγοί για το Βρετανικό GP που θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.
Hamilton, Bottas, Sainz και Norris έχουν επιλέξει 1 σετ σκληρής, 4 μεσαίας και 8 μαλακής, ενώ ο Kubica είναι ο μόνος που έχει διαλέξει 2 σετ σκληρής, 4 μεσαίας και 7 μαλακής.
Vettel, Leclerc, Verstappen, Gasly, Magnussen, Grosjean, Raikkonen, Giovinazzi, Kvyat και Albon έχουν διαλέξει 1 σετ σκληρής, 3 μεσαίας και 9 μαλακής. Ο Ricciardo έχει επιλέξει 2 σετ σκληρής, 1 μεσαίας και 10 μαλακής.
Ο Hulkenberg διάλεξε 1 σετ σκληρής, 2 μεσαίας και 10 μαλακής. Perez και Stroll έχουν διαλέξει 2 σετ σκληρής, 2 μεσαίας και 9 μαλακής, ενώ ο Russell 1 σετ σκληρής, 5 μεσαίας και 7 μαλακής.