Στις ΗΠΑ μπορείς να αγοράσεις μια Yenko/SC Camaro 1.000 ίππων με €61.300

Σχετικά άρθρα

Οι Αμερικάνοι μπορούν με 61.300 ευρώ (69.000 δολάρια) να αποκτήσουν μια Camaro 1.000 ίππων. Υπεύθυνη για το αυτοκίνητο είναι η Specialty Vehicle Engineering (SVE), με το Yenko/SC Stage II Camaro να φορά τον LTI V8 κινητήρα που από τα 6,2-λίτρα, έχει υπερκυβιστεί στα 6,8 λίτρα και έχει αποκτήσει νέα “σπλάχνα” και κομπρέσορα.

Η ιπποδύναμή του ανέρχεται στα 1.000 άλογα και στα 1.186 Nm ροπής, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Υπάρχει νέα ανάρτηση, μπλοκέ διαφορικό, ψυγείο λαδιού, μεγαλύτερα ψυγεία κινητήρα, ψυγείο κιβωτίου και ψυγείο διαφορικού.

Φορά ζάντες 20″ με ελαστικά Michelin PS4S, carbon καπό με εισαγωγή αέρα και στο εσωτερικό συναντάμε μεταξύ άλλων νέα σήματα, νέα πατάκια, κεντημένα προσκέφαλα και νέο μπρελόκ.

Η παραγωγή του Yenko/SC Stage II Camaroθα περιοριστεί σε μόλις 50 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...