Τον περασμένο Νοέμβριο, η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του L200, και τις προηγούμενες ημέρες έφτασε στο Bristol της Αγγλίας το πρώτο Rο-Rο καράβι γεμάτο με το νέο pick-up μοντέλο. Στη χώρα μας αποτελεί το best-seller μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας, με τη νέα γενιά να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του φθινοπώρου.

Μηχανικά, η ευρωπαϊκή έκδοση του νέου L200 φορά τον 2,2-λίτρων turbodiesel κινητήρα που συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Από πλευράς σχεδιασμού, το pickup της Mitsubishi υιοθετεί τη γλώσσα σχεδιασμού Dynamic Shield, που έχουμε δει στα νέα μοντέλα της εταιρίας. Η ψηλή γραμμή του καλύμματος του κινητήρα και τα φωτιστικά σώματα προσδίδουν στο νέο μοντέλο ένα πιο ισχυρό και επιβλητικό μπροστά μέρος. Η χρωμιωμένη λωρίδα στη μάσκα, ενώνει οπτικά τα φωτιστικά σώματα, με τον προφυλακτήρα να έχει σαφώς πιο δυναμικές γραμμές.

Το L200 έχει πουλήσει πάνω από 4,7 εκατ. μονάδες στα 40 χρόνια που κυκλοφορεί, με το νέο να είναι σχεδιασμένο να έχει βελτιωμένη απόδοση, λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα, ασφάλεια και ποιότητα, με την Mitsubishi να τα περικλείει όλα κάτω από την φράση “Engineered Beyond Tough”.

1Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Νέο Mitsubishi L200