Οι ομάδες της F1 συμφώνησαν για 22 αγώνες το 2020

Σχετικά άρθρα

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε ότι οι ομάδες της Formula συμφώνησαν στο να έχουμε 22 αγώνες το 2020, χωρίς να αυξηθεί ο αριθμός των κινητήρων που θα χρησιμοποιηθούν μέσα στη χρονιά.

Οι ομάδες συζήτησαν με τον CEO της F1, Chase Carey, χθες το πρωί στην Ουγγαρία, με το Wolff να τονίζει ότι ο επιπλέον κινητήρας θα αύξανε κατά πολύ το κόστος για τις ιδιωτικές ομάδες. Χαρακτηριστικά, ο Αυστριακός είπε:

Εν κατακλείδι βασικά συμφωνήσαμε να έχουν 22 αγώνες. Θα πρέπει να αφήσουμε την Liberty να κάνει τη δουλειά της και η δουλειά της είναι να μεγαλώσει την F1. Αν είναι ικανοί να προσεγγίσουν promoters, πρέπει να τους υποστηρίξουμε. Επομένως, δεν πρέπει να αλλάξουμε τους τεχνικούς κανονισμούς, επειδή θα έχουμε έναν επιπλέον αγώνα.

Αυτή ήταν η συζήτηση που είχαμε. Δεν πρέπει να θεωρείται ως μια ευκαιρία αύξησης του αριθμού των εξαρτημάτων. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προστατέψουμε το προσωπικό μας και όλους μας, γιατί θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου δεν θα μπορούμε να διαχειριστούμε την χρονιά με ένα μόνο πλήρωμα. Αυτό γίνεται ένας παράγοντας που χρειάζεται λύση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...